kopzijdehoen

 

menuzijdehoen


Volgens Chinese volk verhalen, een hemelse worden naam lu dongbing gemaakt onsterfelijkheid pillen op tijger neus piek (ook bekend als de twee vinger piek vanwege zijn uiterlijk) gelegen in taihe. de voltooiing van de pil heeft geleid tot een feest met andere hemelse wezens. vieren ze in de buurt van de "pil maken van het zwembad" die binnen de wushan berg waar de tijger neus piek op. tijdens de viering, twee wilde kippen vlogen in het zwembad en aten de onsterfelijkheid pillen. na het innemen van de pil, de kippen bij toverslag veranderen in twee witte Phoenix. als gevolg van deze gebeurtenissen, die kippen en anderen die werden gefokt van hen hebben een hoge geneeskrachtige eigenschappen als gevolg van de onsterfelijkheid pil.

in het echte leven, worden deze kippen worden zijdeachtig (of silkie) Bantam kip. Marco Polo vermoedelijk is de eerste westerling om nieuws aan de wereld over zijdeachtig kip. oorspronkelijk, ze heten taihe kip (taihe is een county in de Jiangxi provincie van China) en de wetenschappelijke naam is gallus domesticus. zij komen in een aantal kleuren, maar de meest populaire gefokt is van witte veren zoals in het sprookje. hun veren zijn zeer glad en een zeer aantrekkelijke verschijning in vergelijking met de andere kippen. nog, de meest gesproken over iets als het gaat om het eten van deze kippen is de kleur. hun huid, vlees en bot is alles zwart. dit is de enige soort van kip in de wereld dat dit characterisitc. zijdeachtig kip zijn gemakkelijk beheerd kippen. kunt u vrijwel noemen huisdieren vanwege hun tamelijk gehoorzaam persoonlijkheden. Daarom maakt ze tonen dieren en huisdieren in de westerse wereld. Een ander interessant feit is dat, zijdeachtig kip heeft vijf tenen vergeleken met vier in de andere kippen.

in chinese geneeskunde, een voor de gezondheid is verdeeld in vier categorieën: yin, yang, qi en bloed. volgens sommige onderzoek, geneeskrachtige eigenschappen van zijdeachtig kip zal algehele helpen elk van deze categorieën. yang qi en komt neer op de warmness, activeness en metabolisme deel van het lichaam. yin en bloed verwijst naar de stroom, de kleur en de circulatie van het lichaam. onderzoek vertelt ons ook dat helpt ook vrouwen vooral met gynaecologische dieases (reproductieve problemen). zijdeachtig kip bevat veel meer aminozuren en vitaminen in vergelijking met andere kippen zoals diverse vitamine B, C, E, calcium, ijzer, fosfor, nicotinezuur, en niacine.
koken verstandig, de meeste Chinezen gebruik zijdeachtig kip in kruiden-soepen en stoofschotels. meestal ginseng is de meest gebruikte ingrediënten samen met gember en een rood gekleurde zaad (i think it's genaamd negla zaad). al deze extra ingrediënten en andere vormen van combinatie met Chinese kruiden en dergelijke kunnen helpen Vitalize het lichaam en de strijd veel dieases.

om verbinding te maken met dit verhaal, is er een echt goed restaurant ongeveer Shun de naam "Siu wuo Tian" maar voordat ik praten over al deze zaken kip, i want to share with you sommige gerechten die vaak goed in de meeste Chinese restaurants in het zuiden vasteland. en ja kun je dit alles bij "Siu wuo Tian" het eerste gerecht wordt gestoofd varkensvlees met taro pot. in Hong Kong, is het moeilijk te vinden verse taro tenzij het is afhankelijk van het seizoen. echter, hier op het vasteland, je behoorlijk veel leren eten vers (voor het grootste deel) wanneer je maar wilt! de schotel wordt gekookt in een speciale saus totdat de taro (een beetje onderneming nog steeds aan de buitenkant) en het varkensvlees is erg zacht. gewoonlijk, de varkensvlees gebruikt in dit gerecht bevat meer vet, want dat is het hele punt van de schotel. Het is een zeer smakelijk (zoute, maar niet te zout en een beetje zoet) schotel en gaat lekker met rijst. Meestal gebruikt u uw chopstick en pick-up een stuk van taro en een stukje varkensvlees en eet het samen als een sandwich. gewoonlijk, het ding te zoeken in dit gerecht is de versheid van de taro. Als het breekt te gemakkelijk wanneer u pick it up, en het lijkt waterige wanneer je eet, dan is het niet vers. Anyways, als je ooit een kans krijgt, probeer het uit!

Chinese volk en stoom vis gaan hand in hand. Als je naar chinese restaurants vaak, ik weet zeker dat je hebt gezien stoom vis de hele tijd. maar hier in het vasteland, mensen de neiging te willen snijden weinig filets in de vis, maar laat de aansluiting op het bot intact lichtjes. nadat alle onderdelen zijn de haas, daarna de vis gestoomd. deze manier, het koken is sneller en zelfs het eten is makkelijker, want alles is haas voor je. Het is een heel interessante manier om uw gestoomde vis. zeker iets dat iedereen moet proberen als ze de liefde gestoomde vis.

Ten slotte en vooral is het zijdezachte kip. nee het is niet in een stoofpot of in een soep. het is eigenlijk net zoals elke kip geserveerd schotel zoals soja saus kip of Hannan kip. vanwege het ontbreken van branden merken, mijn beste gok is dat het roer braden in een lichte soep baseren dat op zijn beurt gaf haar smaak. sommige ginseng en negla zaden worden toegevoegd samen met wat garnering bovenop. de smaak is een soort zoutheid zoete smaak (het zijdezachte kip al een deel van de zoetheid van zelf). Het is een van de meer bekende gerechten op "Siu wuo Tian" dus ja, zeker de moeite waard iets bestellen voor zijn smaak en natuurlijk voor zijn voedzaam / medicinale eigenschappen!

het is een ander niveau van tevredenheid restaurants hier in het vasteland. de norm en de kwaliteit van het voedsel, de vaardigheden van de chef-koks zijn gewoon totaal anders. als het gaat om Chinees eten, alles is gewoon een inkeping. totdat op een dag heb ik een goed begrip van de "standaard" ik moet zeggen "Siu wuo Tian" is een vrij goed restaurant met name de zijdezachte kip die zij dienen. Daarnaast hebben zij ook een zeer goede rijst pap. ze koken zij zo lang in een zeer hoge warmte dat de rijst is onderverdeeld in zeer kleine stukjes. Hoe dan ook, hoop dat het verhaal en alles wat hierboven is informatief en onderhoudend!

Silkies of silkens of "Black uitgebeend Kippen" zijn een van de meest populaire rassen ondanks niet aanvaardbaar vlees of leg kippen in de Verenigde Staten. Observatie van hen kan zien waarom zij een van de meest opvallend mooie en unieke zoekt rassen. Records op silkies dateren vóór de eerste eeuw, maar de bekendste is gemaakt in 1200 AD toen Marco Polo schreef over witte vacht onder pluimvee in de Oriënt. Zoals de meeste kippen de silkies van oude niet exact zoals hun moderne tegenhangers. Moderne silkies zijn groter, hebben meer kleuren (wit, was ooit de enige kleur van silkie), hebben meer been veren, en (heel recentelijk) sommige zijn gefokt met enkele kammen en duidelijker huid. Silkies nu in tal van kleuren zoals wit, zwart, buff, Partridge, Grijs, Zilver, Rood, Cuckoo (geblokkeerd), Blauw, en zelfs lavendel (!?). Zwart en wit een betere lichamelijke ontwikkeling dan de meeste van de gekleurde.

Silkies worden gebruikt als surrogaat uitbroeders en moeders in de Verenigde Staten. De Chinezen geloven silkies hebben genezing bevoegdheden en wordt gevraagd om "bijzondere doeltreffendheid in de behandeling van vrouwen ziekte, steriliteit, menoxenia (abnormale menstruatie), gewone abortus, bloed leucorrhoea, metrorragie, ziekte en na de partus, en ook helpt bij het genezen van pulmonale problemen - tuberculose (TB), hart-en vaatziekten, neurasthenie en chidren's osteomalacia. " Eieren hadden minder cholesterol gehalte en in staat zijn te behandelen "ernstige hoofdpijn, hoofdpijn na de partus, flauwvallen, astma en nephritis." Ik ben nogal verbaasd ze waren niet van de effectiviteit van Viagra en ik heb mijn twijfels over de medische voordelen van silkies. Silkies lag tussen de 50 en 120 room tot bruin gekleurde eieren (er is wat werk verricht om het ras silkies dat lag blauw gekleurde eieren) per jaar. Silkie krijgen broeden vaak (dat is de voornaamste reden voor de slechte ei-productie) en maken veel moeders. Silkie Hanen zijn zelfs gezegd om moeders (zoals kippen hebben weinig nut voor een vader).

Silkies hebben walnoot kammen hoewel ik heb gezien enkel en voedererwten kammen op hen. Walnut kammen zijn de meest gewenste en alle andere soorten zou waarschijnlijk krijgt de vogel gediskwalificeerd als een show vogel. Silkies hebben veel kwaliteiten die ze uniek in de wereld pluimvee. Met name hun veren gebrek webs de veren eruit of silkie bont. Hun oorlellen zijn een blauw / turquoise kleur en hebben zwarte huid en botten. Ze hebben gevederde benen, toppen, baard en non-baard, en ze hebben 5 tenen. Silkies niet vliegen zeer goed en vleugel knippen zal waarschijnlijk niet nodig. In de VS silkies worden gezien als banties maar ze zijn meestal van een tussentijdse grootte tussen grote kippen en Bantam. Het Verenigd Koninkrijk en andere landen ze zo groot zijn kippen en banties.

Silkies zijn niet de meest winterhard van vogels en hun gebrek aan vliegende vermogen samen met volgzaam karakter zijn meer vatbaar zijn voor roofdieren. Ze maken waardig foragers en behandelen opsluiting vrij goed. Silkies niet graag hoog roosts en ze liever niet meer dan 4 meter van de grond. Gezien de keuze van het slapen in een hoek en rust in een boom, silkies zal de hoek. Silkies zijn vriendelijke, rustige, tamme vogels die grote huisdieren voor zowat iedereen en hebben meer dan een persoon in een kip minnaar.


Silkies zijn een van de oudste, mooiste en meest unieke ras van Bantam kippen. Ze lijken veel op geanimeerde poeder donsjes, omdat ze krassen rond in mijn tuin. En bij het zien van deze mensen altijd uitroepen, "oh, ze zijn zo schattig!" En dat zijn ze. Maar Silkies hebben ook een zeer interessante geschiedenis.

Silkie Bantam kippen zijn een oud ras, afkomstig uit China en Japan. De grote Venetiaanse ontdekkingsreiziger Marco Polo, bij zijn terugkeer uit China, schreef over de wonderen die hij zag er in zijn "reserveren", geschreven in 1298-99. Een van de wonderen die hij noemt zijn kippen dat "hebben haar als katten, zijn zwart, en leg de beste van de eieren." Hij was te schrijven over Silkies. In 1599, Aldrovandi Bologna schreef over een kip in zijn boek,

Ornithologie, die hij beschreef als "wit als sneeuw, met wol als schapen." Door hun ongewone veren, het was zelfs rumored terug dan dat zij wellicht een kruising tussen een konijn en een kip, en ze waren zelfs de naam "konijn -kippen. "volstaat om te zeggen dat dat gerucht is onwaar. Maar dat Silkies is een ongewone, prachtige ras, is zeer juist.

Silkie Bantam kippen zijn een aanhankelijk, volgzaam en betrouwbare ras. Ze zijn donker blauwe of zwarte huid, veren en zonder de gebruikelijke vormen van webs. Omdat de veren ontbreken van hechting van de weerhaken, ze zien eruit als of zijdeachtig haar, waardoor het uiterlijk van een konijn of angora cat. Een ander kenmerk dat is mooi en ongebruikelijk op silkies zijn hun turkoois blauw oor kwabben, en op hun voeten, ze sport vijf tenen. Ze hebben ook bramen gekleurde gezichten, blauwe benen en huid, vergelijkbaar met vederwild, een aantrekkelijke roze gekleurde kam, grote donkere ogen en een mooie, kleine ronde paardestaart boven hun hoofd. Silkies komen in het wit, zwart, bruin, bruingeel en patrijs kleuren, en met baard en non-baard rassen.

Sinds silkies geen gebruikelijke veren, ze kunnen niet vliegen op alle, net als sommige andere kippen, zodat ze gemakkelijk opgenomen, en zal niet venture ver als bewaard in de werf. En vanwege hun volgzaam karakter, zij maken ideale huisdieren voor kinderen in het land.

Silkies zijn grote lagen van tamelijk grote Bantam eieren, en zal voorzien ook in de winter, wanneer andere rassen van vleeskuikens moeten stoppen. In feite zijn de winters niet lastig Silkies veel, omdat hun pluizige down "lagen", houd ze warm.

Silkies zijn heel aanhankelijk naar hun eigenaar, en beseffen dat we niet schadelijk voor hen zijn. Zij zullen je praten met hun kleine, kip clucks, en kan zo tam, dat ze zullen vliegen tot in je schoot zo de kans krijgen.

Silkie Bantam kuikens zijn de beste Sitters in de wereld. Een Silkie moeder zal nooit afzien van haar eieren, en zal een beschermende hoedster van haar baby's. In mijn tuin, moet een hond of kat venture te dicht bij een moeder kip met haar kuikens, zal binnenkort worden uitgevoerd voor de veiligheid, voor een Silkie moeder zal vliegen op het fel, fladderende haar vleugels en screeching op de indringer, menacingly!

Silkies zijn een langlevende kip, en blijf mooi, zelfs als ouder. Ik heb een Silkie kippeneieren die nu 8 jaar oud, en ze is nog tot en is een mooi als ze was in haar Poulet stadium. Poulets, in geval je niet weet, zijn de tieners van de kip wereld.

In het verleden werden gebruikt om Silkies luik uit vederwild, vanwege hun prachtige zitten en moederzorg capaciteiten. Maar omdat het gebruik van starterscentra populair werd, hebben ze verloren hun status als de beste Sitters. Deze dagen, zijn ze meestal verhoogd voor de show, en je zult vaak vinden ze in aaien dierentuinen, waar hun lief, volgzaam karakter en pluizig, waarin vreugde kinderen van alle leeftijden.

Dit zijn vertaalde teksten en moeten dus nog worden aangepast!

Zie voor meer info forum zijdehoen en laat weten wat je er van

vind of aanvullende info hebt. En promoot zo ons zijdehoenras!!